Nieuwspagina

Klik hier om onze CD's legaal te downloaden.

De nieuwe single van de Teddyboys met als titel "twee mannen zoals wij" binnenkort te downloaden in de downloadshop van "De Teddyboys".
Dit nummer is geschreven en gecomponeerd door Mart Dijckmans.
Persbericht Frank van Etten klik hier  
Beste Muziekvrienden en artiesten

Zoals iedereen inmiddels weet ligt Bert van Rheenen (Chiel Montagne) al meer dan 3 weken in het ziekenhuis, hij heeft een loodzware operatie achter de rug en is langzaam herstellende hiervan.
Wij (De Teddyboys) hebben regelmatig contact met hem en de familie en hebben hem ook geregeld opgezocht in het ziekenhuis.

Uit die bezoeken bleek dat Bert zich buiten het ziek zijn, ook erg teleurgesteld was, dat er geen artiesten die hij vroeger in de programma`s " Op Volle Toeren en Op Losse Groeven " heeft aangekondigd iets van zich heeft laten horen of zien.. Wij doelen op het feit van een bloemetje te sturen, een kaartje of een andere vorm van een hart onder de riem steken!
Bert heeft tenslotte die artiesten ten alle tijden onvoorwaardelijk gesteund en hen een platform gegeven.

Wat ons wel opgevallen is : dat wij door Emely van shownieuws SBS6 werden gebeld en dat SBS6 er de nodige aandacht aan geeft, terwijl SBS6 weinig met Bert gemeen hebben, Bert heeft zelfs van SBS6 shownieuws een bos bloemen gehad, dat was ook de enigste. Bert ligt in het Ter Gooi ziekenhuis, Van Riebeeckweg 212 1213 XZ Hilversum op A1 kamer 116.

Zoals wij weten zijn bijna alle artiesten TV GEIL. Als het de verkeerde kant zou zijn opgegaan met Bert, dan zouden deze allen vooraan in de rij staan om op de camera te komen, zoals dit ook bij Arne Jansen het geval was. Sorry dit wilden wij toch wel even kwijt, misschien schiet dit bij sommige mensen in het verkeerde keelgat , maar dit is slechts een persoonlijke mening/constatering !

Maar Nederland is vrij van meningsuiting

Wij vragen je/jullie dan ook vriendelijk om onze Bert een hart onder de riem te steken, wat op hem wellicht een positieve invloed zou kunnen hebben. Daarnaast zouden wij je/jullie vragen als artiest of artiestenbureau of branchegenoot een avond/middag te organiseren waarvan de opbrengsten integraal naar de vrouw van Bert (Tilly) kunnen gaan daar zij een enorm zwaar leven heeft.

We hopen dat veel artiesten en branchegenoten zich hiervoor sterk zullen maken.... De vraag is niet wat we kunnen doen, maar wat we zullen doen !!!!

Laten we samen daar van gedachten over wisselen.... en neem contact met ons op.

Wij publiceren dit op de site van de Teddyboys en de Hyves en proberen dit breed onder de aandacht te brengen.

Mvg Management De Teddyboys.

teddyboy@home.nl / info@deteddyboys.nl of studio@deteddyboys.nl

 
15 februari in Man Bijt Hond!

Teddyboy Mart Dijckmanns in gesprek met Martin Bosma (v/d PVV) Mart is schilderijen aan het maken van legendarische Nederlandse artiesten, om er een paar op te noemen; Johnny Jordaan, Tante Leen, Zangeres Zonder Naam e.v.a. en overhandigd een schilderij aan Martin Bosma in Den Haag. Dit alles is te zien in het programma Man Bijt Hond op 15 februari tussen 18.45 en 19.30 bij de NCRV op Ned. 2.

Dit is echt spannend voor de Nederlandse artiesten, want Martin Bosma is een grote voorstaander van het Nederlandse lied, dus allemaal kijken. Ook kunnen de fans van Teddyboy Mart op 20 februari naar sterrenpalet in reuver komen en 11 juni staan ze in het Mega Piraten Festijn in Horst-Amerika.

Tevens hebben ze 2 singles opgenomen in `t Limburgs.

Binnenkort hoort u er veel meer over.

 

Willie Oosterhuis is geen onbekende voor Schilder Teddyboy. Als presentator van het Megapiratenfestival komt Mart hem regelmatig tegen als hij moet optreden met zijn "Teddyboys". Schilder Teddyboy heeft Willie in zijn hart gesloten als voorvechter van het Nederlandse lied en daarom moest hij vereeuwigd worden. Willie kwam hoogst persoonlijk naar de Gallery in Echt om het doek in ontvangst te nemen. Willie liet weten diep onder de indruk te zijn van de manier waarop Schilder Teddyboy zijn gedachten van het doek kon laten spatten. Een high five en een innige omhelzing zeiden meer dan 1000 woorden.

Klik hier voor de foto's.

Binnenkort de overhandiging van het schilderij aan tweede kamerlid Martin Bosma van de PVV.

Klik hier voor de foto van het schilderij.

De hele wereld is een gekkenhuis.

De nieuwe single van de Teddy Boys.

Vanaf nu verkrijgbaar bij de betere CD shop. Is de single niet voorradig dan kan uw CD shop de single via Pink Records bestellen.

U kunt de single ook legaal downloaden, surf dan naar onze download shop of klik op de link hierboven.

Laat ons weten wat u van onze single vindt, schrijf een bericht in ons gastenboek.

 

 

Teddy Boys: De Piraten Carrousel
Het is in de toekomst mogelijk voor veel artiesten en aankomende artiesten om deel te nemen aan De Piraten Carrousel.
De Piraten Carrousel trekt door heel het land met de bedoeling om oude dancing`s, feestpleinen en vele andere bedrijf`s party`s nu weer nieuw leven in te blazen.
De Teddy Boys hebben daar wat op gevonden, De Piraten Carrousel brengt verder geen sociale lasten met zich mee, er is dan bij afsluiting van een overeenkomst ook duidelijk in een clausule opgenomen dat alles inclusief is voor de organisators.
In De Piraten Carrousel zullen ook geregeld bekende Nederlandse, Duitse en Belgische artiesten optreden.
De eerste datums van De Piraten Carrousel zijn al in volle gang, onze eerste Piraten Carrousel was in Horst café dancing De Lange, het was een zeer geslaagde avond. de volgende party`s staan al op andere plaatsen gepland om er maar `n paar op te noemen; dancing Housmanns Montfort, zaal Beatrix Weert, Dancing Lenie Nederweert, zaal Maanen Valkenswaard, feesttent Nieuw Leusen, feesttent Doetinchem, feesttent Pijnacker gemeente plein Siebengewald enz. enz.
Bij iedere Piraten Carrousel staan minimaal tussen 6 en 10 artiesten in het programma ook worden er video opnames gemaakt (eventueel tv) posters, pr, geluid, licht, beveiliging word volledig door de organisatie geregeld.
Ook nieuwe talenten kunnen hier aan deel nemen en maken een eerlijke kans om enige bekendheid te werven, tevens kan in een van onze studio`s singles worden opgenomen met onze nieuwelingen, er zijn altijd een paar vaklui bij onze Piraten Carrousel aanwezig die eventueel uitleg kunnen geven over plaat opnames, promotie en pluggen.
Ook arrangeren en schrijven wij tekst en muziek voor U.
Heeft U iemand of kent U iemand, of zaalhouder, tent of festival verhuurder laat hun dan vrijblijvend met ons contact opnemen.
De Piraten Carrousel gaat het maken!
Zij gaan iets doen waar heel Nederland behoefte aan heeft het hoeft niet altijd de grote bakker te zijn die lekker brood heeft, brood van `n kleine bakker is vaak veel lekkerder, het moet voor iedereen betaalbaar zijn zowel voor partij 1 als partij 2 en 3 en dan komt de vrolijkheid weer onder de mensen terug hebben wij gemerkt, het is altijd feest.
De organisatie verwacht wel dat iedere deelnemer die in het programma optreedt zich als artiest kleed en gedraagt, in vrijetijdskleding kunt U al niet deelnemen aan onze party`s.
Wij verwachten de artiesten in artiesten kleding kortom klein voorbeeld; Toppers, Froger, Gorden, Joling, Jac Herb, Lee Towers, Corry Konings, Marjan Weber, Patricia Paay en vele andere, als er wat op de podia`s staat moet er ook wat staan en niet in bouwvakker die zo van de bouw afkomt of automonteur in zijn overal (het motto is dan ook ARTIEST).
Hè hè eindelijk iets waar veel behoefte aan is en wat nu waargemaakt kan worden.
Zie voorbeeld in de bijlage en wacht niet te lang met overleggen, sla direct toe en boek.
Wij zijn niet stroef, wij zijn zelfs makkelijk en geven iedereen de kans zonder dat het veel kost.
Voor meer info; tel 0651655044
Kijk ook op de hyves van de Teddy Boys

Klik op de poster

De single van de Teddyboys is verkrijgbaar bij diverse Music Store`s. U kunt de single ook bestellen door een E-mail te sturen, klik op e-mail in het menu. Voor de videoclip klikt u op de hoes hieronder.

De Teddy Boys nog steeds on the road!!!!!

Klik op onderstaande link en stem op de Teddy Boys bij Jan's top 20

Persbericht

Ongeveer 30 jaar geleden draaide Johnny Hoes als diskjockey regelmatig plaatjes bij het radio station Monza te Kinroo in België, omgeving Maaseik, Stramproy.
De nu 93 jarige koning van het levenslied gaat dit even herhalen op woensdag 16 juni as. Vanaf 19.30u tot 20.30u zal de krasse man op eigen gelegenheid naar Monza komen, de Teddy Boys die hun meester gevraagd hadden om bij radio Monza een interview te doen en de goedkeuring kregen, waren al bezig om voor hem een limousine te regelen.
Maar daar zei Johnny op, veel te duur ik rij lekker zelf, hij mailde de bevestiging aan Mart van de Teddy Boys zoals U kunt lezen;

Van: info@deteddyboys.nl [mailto:info@deteddyboys.nl]
Verzonden: zaterdag 8 mei 2010 12:11
Aan:info@johnnyhoes.nl
Onderwerp: lezen aub
BESTE TEDDY BOYS, IK HEB DE DATUM AL IN MIJN AGENDA STAAN EN KOM GRAAG MET
MIJN EIGEN WAGEN NAAR MONZA WAAR IK ZULKE GOEDE HERINNERING AAN HEB.
HOPELIJK TREFFEN WIJ ELKAAR DAAR.
JULLIE VRIEND,
JOHNNY HOES

Natuurlijk treffen de Teddy Boys die avond Johnny bij Monza, hij was tenslotte de man die hun ontdekte en waar Johnny gouden platen mee in de wacht sleepte, heel trots zijn ze op Johnny en zijn zoon Adri-jan.
De Teddy Boys hebben de vorige maanden 10 weken lang in de top 100 van Dutch Charge gestaan, in de top 30, top 10 en regelmatig de de top 5 bij radio NL met het nummer “wij zijn nog steeds vrijgezellen” het nummer dat inmiddels al bijna iedereen kent.
Ook nu staan ze weer in de top 100 van Dutch Charge met het nummer “marmersteen breekt als graniet” de Teddy Boys zullen dan op 16 juni zeker een steentje bijdragen, ook zullen er beslist op deze avond andere artiesten aanwezig zijn, er zullen ook TV opnames worden gemaakt.
Iedereen is welkom om te genieten van onze koning en van enkele levensliedjes die hij ten gehore zal brengen.
Wie doet dit allemaal na op die leeftijd? dat is toch uniek 93 jaar, zingen, auto rijden nog interviews bij radio`s en dan nog even diskjockey spelen bij een radio station waar 30 jaar geleden al veel mensen van hem genoten als diskjockey, zoiets moet eigenlijk in het Guinness Book of records.
De Teddy Boys lopen helemaal weg met de familie Hoes, Teddy Boy Mart schilderde Johnny, zijn overledene lieve vrouw, zijn vader en zijn dochter, dus makkelijk heeft onze beste vriend het niet altijd gehad, hij zegt dan ook altijd ‘geld is makkelijk maar gezondheid dat gaat boven alle,s als je daar mee scoort!! scoor je boven alles!!
Pas geleden 19 april was hij jarig, bijna iedereen was er uitgenodigd van Anny de Reuver, Henk Wijngaard, Eddy Wally, Willy Oosterhuis, Menno Muis van de Mega Piratenfeesten, Dries Holten (de helft van het duo Sandra en Andres) en vele andere, maar ook de Teddy Boys, die al meer dan 35 jaar in de Telstar stal vertoeven waren uitgenodigd, er was een super diner in de Gouden Tulip te Weert georganiseerd, dit was natuurlijk georganiseerd door zijn beide zoons Johnny jr. en Adri-jan, laatst genoemde is de nieuwe motor bij Hoes (Telstar).
Adri-jan is een aparte man met een groot hart, waar hij weleens te veel in wil stoppen, af en toe lukt het hem niet wat hij belooft maar hij doet wat hij kan en hij moet weleens incasseren.
Hij was op TV Limburg, daar vertelde hij openlijk dat hij net deed of dat hij tegen verlies kon, daadwerkelijk bekende hij dat hij er niet tegen kon en dat hij dan stiekem achter de bank kroop maar wij als Teddy Boys weten precies hoe hij is, wij kennen hem heel goed en van ons mag hij nooit en nog eens nooit verliezen. Wij zijn er van overtuigd dat hij door zal blijven vechten voor het Nederlandse lied net zoals zijn vader, wij durven keihard te zeggen als Telstar niet zo de rug onder het Nederlandse lied had gezet waren er nooit geen piraten feesten gekomen, wat ons betreft, moeten hun de grootste blijven kortom zakenmensen met n goed hart voor veel mensen weleens te goed denken wij.
Groetjes namens de Teddy Boys en radio Monza.

19 april zijn Mart en Huub naar het verjaardags feestje van Johnny Hoes geweest. Een aantal foto's hiervan nu in het fotoalbum. Mart schilderde een exclusief sterrenbeeld voor Johnny Hoes die dit jaar 93 is geworden.

Dinsdag 8 december 2009
Een kleurrijke doordouwer
door Certie Driessen

Muzikant of kunstschilder?
„Allebei. Ik ben bekend geworden als muzikant maar ik schilder net zo lang als ik muziek maak. Alleen ben ik daar nooit zo mee naar buiten ge¬treden. Schilderen geeft me rust in mijn kop. Weet je waar ik echt van kan genieten? Als ik met zo'n klein borsteltje op het doek sta te prie¬gelen. Ik zweer je dat het een verslaving is. Ik sta 's nachts soms tig keer op om te schilderen."
Je hebt een aardige collectie. Allemaal van jou?
„Er zit ook werk van Herman Brood en Anton Heyboer tussen. De rest zijn echte Dijckmanns`en. Ik schilder alles. Portretten, stillevens, land¬schappen, dieren, abstract. Het mooiste hangt er nog niet. (Haalt stapel schilderijen tevoor¬schijn.) Kijk, hier heb ik de afgelopen tien jaar aan gewerkt. Een serie van negentig stuks. Moet ik nog inlijsten, want tweede kerstdag hou ik een expositie. Wat ik nu gemaakt heb, is uniek. Zoiets heeft nog nooit iemand gezien. Wat die schilderijen dan moeten kosten? Vanaf 200 tot pakweg 10.000 euro. Je moet niet vergeten hoe¬lang ik ermee bezig ben geweest. Als er geen werk in zit, is het geen kunst. Zo'n Heyboer, die maak ik in vijf minuten."
Seksclubs.
„Die heb ik ook gehad, ja. Ik zat vroeger in de bouw; dat verdiende goed. Kocht pandjes en knapte die op. sommige paantjes heb ik verhuurd . Via via ging dat. Ik had een grote kennissen¬kring. Van rijk tot arm. Van slecht tot goed. Parenclub de Zaar in Grubbenvorst heb ik nog steeds, ja en ik heb al jaren `n zakenpartner die voor mij de Zaar runt.. Dat bord is weggehaald door de gemeente toen ze daar gingen bouwen voor de Floriade. Daar ga ik nog werk van maken. Maar eerst moet ik een vergunning hebben. Ik wil met de Floriade een Teddyboy`s plein bij de Zaar maken. Met optredens van bekende Nederlandse artiesten. Kunnen al die hoge heren daarna de club in. Die mogen er dan afkeurend over doen, ze komen wel. Ik heb iedereen in de zaak gehad. Van hoog tot laag. Eten en ……… doen ze allemaal, zeg ik altijd.


Ben je zelf getrouwd?
„Twee keer en ook twee keer gescheiden. Er wa¬ren me te veel mooie vrouwen op de wereld. Hoeveel kinderen ik heb? Ik zou het niet weten, ha ha. In elk geval een zoon en een dochter. Kleinkinderen heb ik ook. Twee. Doe ik leuke dingen mee. Ik ben wat dat betreft een heel gewone opa, hoor."
Het zwart schaap van de familie?
„Nou ja, zwart schaap. Ik was een buitenbeen¬tje. Zag de dingen anders dan de rest. Ik zag er ook anders uit. Geverfde haren. Van die pakken die ik speciaal liet maken. In een dorpje als Meterik, waar ik geboren ben, en America waar ik opgroeide val je er dan buiten. Maar daar heb ik altijd boven gestaan. Die mensen zijn nu een¬maal minder ontwikkeld. Hebben weinig van de wereld gezien. En alles wat de boer niet kent dat vreet hij niet, hè. Een makkelijke hebben mijn ouders aan mij niet gehad. Ik weet nog dat ik er op mijn zestiende met een vriend op de brommer tussenuit ging. Naar Frankrijk. Wil¬den we ons aanmelden bij het Vreemdelingenle¬gioen. Mijn ouders hebben me teruggehaald. Maat goed ook, want die vriend is knettergek te¬ruggekomen. Toch was mijn vader ook best trots op me. Had onze Huub maar wat van Mart, zei die vaak. Ik was een echte doordouwer."
Spijt van de keuzes in je leven?
„Nee geen spijt. Ik zou sommige dingen wel an¬ders doen. Maar ik heb alles bereikt wat ik wil¬de bereiken. En niet door op mijn kont te zit¬ten. Ik ben me er altijd van bewust geweest dat je hard moet werken als je geld wilt verdienen En hoe je dat ook doet, daar moet je voor hon¬derd procent achter staan."

Dinsdag 8 december 2009

Kijk voor meer regionieuws in www.limburger.nl


Mart (Martje) Dijckmanns (Meterik, 1944).
Oprichter van de Teddy Boy`s, waarin hij samen met broer Huub speelt.
Scoorde hits in de ja¬ren 70 en 80 en kreeg drie gouden platen.
Schreef teksten en muziek ook voor andere Nederlandse artiesten.
Runt nu een galerij in Echt.

Mart Dijckmanns: Ik heb alles bereikt wat ik wilde bereiken

23 september is de sterfdag van André Hazes, nu al weer 5 jaar geleden. De Stichting André Hazes Fanclub organiseerde in "The Powerzone" in Amsterdam een tribute avond met vele bekende sterren die André allemaal een warm hart toedragen.

Samen met Patrick Pilot zongen De Teddyboys het nu al overbekende "Zijn naam was André".

Ook lanceerde TB-Records een dubbel CD met daarop nummers van en voor André met de titel "Een muzikaal eerbetoon aan André Hazes - Voor altijd in ons hart". Op deze CD met maar liefst 23 nummers vindt u o.a. Arie Hazes, Tony Anderson, Patrick Pilot en De Teddyboys, Mick Harren, Ed Nieman, Lesley Williams en Jan Buis. U kunt de CD legaal downloaden in onze downloadshop voor slechts €8,99, wilt u de dubbel CD thuisgestuurd krijgen stuur dan even een mailtje en wij mailen u binnen 48 uur terug.

Voor de mensen die nog even willen zien hoe het was in Amsterdam, foto's nu in ons fotoalbum.

14 augustus was voor mij als websitebeheerder van deze website een belangrijke dag. Dochterlief en haar vriend hadden besloten om op deze dag te gaan trouwen en mede door jullie aanwezigheid en optreden is de avond super geslaagd. Mart, Huub en management bedankt, jullie zijn toppers.

Jan

Het was een super ervaring voor Patrick Pilot en De Teddyboys om met de H6 fans over de Vinkeveense plassen te varen, het was precies dezelfde boot waar André zijn laatste verjaardag vierde voor dat hij 23 sept. 5 jaar geleden overleed.

Die dag “23 september” zal er in Amsterdam op het Rembrandsplein een gigantisch feest worden gegeven als herdenking aan onze volkszanger zie voor meer informatie; www.andrehazesfan.nl. Zie poster agenda.

Deze bootreis was op zijn verjaardag, hij zou 58 jaar zijn geworden als hij nog leefde.
Teddyboy Mart schreef deze plaat als ode aan André.
Het nummer slaat super goed aan, en alles van deze bootreis is opgenomen door cameraploegen en er zijn honderden foto`s gemaakt van het feest. Jullie horen hier beslist meer over, dus allemaal 23 sept. naar het Rembrandsplein waar vele bekent artiesten op het programma staan zoals Frans Duijts, Johnny Romein, Christina van S en natuurlijk Patrick Pilot en De Teddyboys, met de Ode aan André.

De single staat hier op onze site te download shop en de clip en opnames zijn binnenkort ook te zien op TV, youtube, onze site, http://de-teddyboys.hyves.nl/ en www.patrickpilot.hyves.nl, www.patrickpilot.nl

WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE

Samen met Patrick Pilot gaan we het nummer "Zijn naam was André" op uitnodiging van de Hazesfanclub op 30 juni zingen in Vinkeveen. Die dag vaart de boot waar André zijn laatste verjaardag vierde uit met heel veel Hazes fans om André zijn geboorte dag in stijl te gedenken. Wilt u dit mooie nummer downloaden ga dan naar onze downloadshop.

De videoclip van "Liesje is melken" is bij TV-Oranje in de top 1000 geeindigd op nummer 424. Bij deze bedanken wij jullie voor het stemmen op onze clip.
23 november waren we in Horst voor de TV opnames van het programma "Sterrenpalet" welke wordt gepresenteert door Christine van S en Rene Riva". Foto's vindt u in het fotoalbum.

Tijdens het Mega Piratenfestival in Neer overhandigde Mart als Schilder Teddyboy aan Koos Alberts het schilderij wat hij geschilderd heeft van deze Tycoon van het Nederlandse lied. Een kleine 8000 fans van het Hollandse lied zagen de overhandiging.

De Teddyboys traden op tijdens de uitreiking van de Erasmusprijs aan Johnny Hoes in Rotterdam. Voor een impressie van het optreden gaat u naar fotoalbums.
De Teddyboys zijn regelmatig te zien zijn op TV-Oranje, TV Limburg en bij de Tros TV op zaterdagavond bij Sterrenpalet, kijk op www.tvellef.nl
Teddyboy Mart heeft in de loop der jaren al heel wat collega artiesten geschilderd, een aantal van deze schilderijen zijn nu terug te vinden op de fotopagina, zie hoe Mart o.a. de Zangeres Zonder Naam en Rene Shuman met fijne penseelstreken portreteerde op het witte doek.

Op You Tube kunt u een aantal clips vinden van de Teddyboys.

Klik hier voor clips van De Teddyboys

Vanaf 29 juni kunt u de videoclip van "Liesje ging melken" dagelijks op TV-Oranje zien.
In de Piraten top 20 van Jan Gerrits staan de Teddyboys al 4 weken genoteerd op de eerste plaats.
Teddyboy Mart is de laatste weken druk in de weer geweest om voor Koos Alberts een portretschilderij te maken. Over enige tijd vindt u hier op de site foto's van de overhandiging.

Teddyboy Mart heeft voor Peter Smulders een album geschreven welke binnenkort zal verschijnen.

100 jaar Juliana Neer; De Teddyboy`s

Het nu al legendarische optreden in Neer op 18 april; duizenden mensen genoten en zongen mee uit volle borst met de nummers Liesje ging melken, een van de nieuwe nummers van het nieuwe album van De Teddyboy`s, en uiteraard ook Vrijgezellen, Maruschka enz. Op 26 april zijn we geboekt voor de kermis in Neunen (avondvullend orginele 4 mans formatie). Neunen hoort bij de gemeente Neer, dus voor diegene die nog wil nagenieten, snel naar dancing Lot in Neunen. Foto's van het optreden in Neer vindt u op de fotopagina.

Het was een verre reis naar het Friese Sneek maar ook de moeite waard. Huub en Mart gingen naar Sneek voor een interview bij het populaire Radio NL, een station waar niet alleen muziek in zit maar die ook nog eens als een van de weinige landelijk het Nederlandstalige lied hoog houdt.

Wilt u meer informatie over RadioNL surf dan eens naar hun website.

www.radionl.fm

Feestje ter ere van de nieuwe CD van collega Jacques Herb.

10 jaar na het verschijnen van zijn laatste CD komt Jacques met een nieuwe CD en dat is er eentje die klinkt als een klok. Uiteraard moest iemand van De Teddyboys aanwezig zijn om Jacques en Diny te feliciteren met deze mijlpaal. En Jacques er is leven na Manuela. Johnny Hoes schreef voor Jacques het nummer "Simona" en daar is Jacques zichtbaar mee in zijn nopjes.

 

Op de foto's: Teddyboy Mart met o.a. Eddy Wally, Willy Oosterhuis en Telstar directeur Adrian Hoes.

 

foto's: TJ-Unlimited

 

 

Een kranten interview met De Teddyboys.

 

Klik op de foto voor een groter beeld.

Nieuwe fotokaart voor de Teddyboys.